Üdvözlünk!

puruttya

FogOfWar - x300

2009.08.22. 15:05

Elnézést a kihagyásért, sajnos ilyen sokszor lesz mert nem találók elemzésre érdemes szervert Baylor pedig kiszállt(?) most pedig jöjjön az elemzés:

Hát persze, hogy az orosz szerver csoport újabb tagja:DD Ezen a szerveren szintén nem engedezett a kamael faj létrehozása. Szerintem a buffer karaktereknél valamit eléggé elrontották, sőt elég sok kasztnak hiányzik jó pár skillje pedig auto learn van. A kasztváltás úgy folyik, hogy megvehetjük az első és a második kasztváltó itemjeit. Jó a megoldás,de csak tapasztaltabb játékosok tudnak mit kezdeni vele. A harmadik kasztváltót meg kell csinálni küldetéssel. PK-zás előfordul föleg forgalmasabb helyeken. A-grade-ig van shop de eléggé drága az adena ratehez képest. Itt is van szép nagy piac, szép nagy árakkal. Szerencsére itt sincs semmi lagg,bug. Mindenki önellátó és hurcibálja maga útán a félig jó(??) buffer karaktereit. S-es cumot gyártani kell. Értékelés: 4 Weboldal: www.fogofwar.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://lineagerosta.blog.hu/api/trackback/id/tr921330833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása